DSC04488 croppedDe Werkgroep 'Project Support Gobabis', afgekort PSG, is een zelfstandige werkgroep ingesteld door de Raad van Kerken te Drachten en maakt deel uit van de Stichting WOS.

Binnen de Stichting WOS zet de Werkgroep PSG zich in voor de groep kinderen van 0 tot 6 jaar. Samen met de kerken in Smallingerland, maar ook met bedrijven, service clubs etc. werkt de PSG aan duurzame verbetering van hun toekomstperspectief.

Onderwijs is hierbij belangrijk en de PSG richt zich daarbij op het ontwikkelen en uitbouwen van pre-schools. Ook houdt de PSG zich bezig met het ontwikkelen van groentetuinen om de allerarmste inwoners te ondersteunen.

Op de site van de PSG kunt u hierover verder lezen: www.projectsupportgobabis.nl

 

 

Veggie tunnels

In een van de projecten die worden gesponsord door PSG worden deze „veggie tunnels" aangelegd. Dit zijn irrigatietunnels voor het kweken van groente en fruit. Dit project werd, in de eerste plaats, naar Gobabis gebracht om de kinderen van de lokale gemeenschap te verzekeren van voedsel.

 

Bekijk de foto's! Ze spreken voor zich!

1 Veggie psg2 Veggie psg3 Veggie psg4 Veggie psg5 Veggie psg6 Veggie psg7 Veggie psg8 Veggie psg9 Veggie psg11 Veggie psg